Sony Xperia E4g - Menyja e ekranit bazë të Albumit

background image

Menyja e ekranit bazë të Albumit

Me anë të menysë së ekranit bazë të Albumit mund të shfletoni te të gjitha albumet e

fotove, duke përfshirë albumet e fotove dhe të videove të bëra me kamerë, si dhe

përmbajtjen që bashkëndani në linjë nëpërmjet shërbimeve si PlayMemories Online,

Picasa™ dhe Facebook. Pasi të lidheni në këto shërbime, mund të menaxhoni

përmbajtjen, të komentoni fotot dhe videot dhe të shihni komentet nga shokët. Nga

aplikacioni Albumi, mund të shtoni edhe gjeoetiketa te fotot, të kryeni detyra bazë të

modifikimit dhe të përdorni metoda si teknologjinë pa tel Bluetooth® dhe postën

elektronike për të bashkëndarë përmbajtjen.

1

Shihni fotot dhe videot me shërbimin PlayMemories Online

2

Kthehuni tek ekrani bazë i aplikacionit Albumi

3

Shihni të gjitha fotot dhe videot e bëra me kamerën e pajisjes tuaj

4

Shihni të gjitha fotot dhe videot e ruajtura në dosje të ndryshme të pajisjes suaj

5

Shihni fotot dhe videot tuaja të preferuara

6

Shihni të gjitha fotot me fytyra

7

Shihni fotot tuaja në një hartë ose në regjimin e globit

8

Shihni fotot dhe videot në të njëjtin rrjet

9

Shihni fotot dhe videot në Facebook™

10 Shihni fotot dhe videot në Picasa™

11 Lëvizni lart ose poshtë për të parë përmbajtjen

Shërbimi PlayMemories Online nuk është i disponueshëm në të gjitha vendet ose rajonet.

93

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.

background image

Për të parë fotot nga shërbimet në linjë tek Albumi

1

Nga Ekrani bazë, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Albumi, pastaj zvarritni anën e majtë të ekranit bazë të

Albumit në të djathtë.

3

Trokitni lehtë shërbimin e dëshiruar në linjë, pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për

të filluar me të. Shfaqen të gjitha albumet e disponueshme në linjë që keni

ngarkuar në shërbim.

4

Trokitni lehtë mbi cilindo album për të parë përmbajtjen e tij, pastaj trokitni lehtë

mbi një foto në album.

5

Goditni lehtë majtas për të parë foton ose videon pasardhëse. Goditni lehtë

djathtas për të parë foton ose videon paraardhëse.