Sony Xperia E4g - Shfletimi i uebit

background image

Shfletimi i uebit

Shfletuesi i uebit i Google Chrome™ për pajisjet Android™ vjen i parainstaluar në

shumicën e tregjeve. Shkoni te http://support.google.com/chrome dhe klikoni lidhjen

"Chrome për celular" për të marrë më shumë informacione të hollësishme për mënyrën e

përdorimit të këtij shfletuesi të uebit.

Për të shfletuar me Google Chrome™

1

Nga Ekrani bazë, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë mbi .

3

Nëse po e përdorni Google Chrome™ për herë të parë, përzgjidhni ose të hyni në

një llogari të Google™, ose të shfletoni me Google Chrome™ në mënyrë anonime.

4

Futni një term kërkimi ose një adresë uebi në fushën e kërkimit dhe të adresës dhe

pastaj trokitni lehtë mbi

Shko në tastierë.