Sony Xperia E4g - Paneli i paraafishimit të postës elektronike

background image

Paneli i paraafishimit të postës elektronike

Një panel i paraafishimit është i disponueshëm për shikimin dhe leximin e mesazheve

tuaja të postës elektronike. Pasi ta aktivizoni, mund ta përdorni për të parë njëkohësisht

listën e mesazheve të postës elektronike dhe një nga mesazhet e përzgjedhura të postës

elektronike.

Për të ndryshuar cilësimet e panelit të paraafishimit të postës elektronike

1

Nga Ekrani bazë juaj, trokitni lehtë mbi ikonën e ekranit të Aplikacioneve , pastaj

gjeni dhe trokitni lehtë mbi

Posta elektronike.

2

Trokitni lehtë mbi ikonën e Menysë , pastaj trokitni lehtë mbi

Cilësimet > Ndaj

pamjen.

3

Përzgjidhni një opsion ose një kombinim opsionesh, pastaj trokitni lehtë mbi

OK.

Për të lexuar mesazhet e postës elektronike duke përdorur panelin e paraafishimit

1

Sigurohuni se paneli i parafishimit është aktivizuar.

2

Hapni kutinë në hyrje të postës tuaj elektronike.

3

Lëvizni lart ose poshtë dhe trokitni lehtë mbi mesazhin e postës elektronike që

dëshironi të lexoni.

4

Për të parë mesazhin e postës elektronike në formatin e ekranit të plotë, trokitni

lehtë mbi shiritin e ndarjes (që ndodhet midis listës së postës elektronike dhe

tekstit kryesor të saj).

5

Për t'u kthyer në pamjen e zakonshme të kutisë në hyrje, trokitni lehtë përsëri mbi

shiritin e ndarjes.